+40 747 928 478

Despre

Iți mulțumim ca ai ales magazinul online de lenjerie Bilby.

Suntem mândri să iți putem pune la dispoziție produse outlet marca Triumph, la cele mai avantajoase prețuri! În magazinul online Bilby, vei găsi o gamă variata de sutiene, chiloți, maiouri, body-uri, lenjerie modelatoare și multe altele, toate purtând garanția calității renumitului producător german Triumph International.

Echipa noastră este formată din persoane tinere, prietenoase, gata să îți ofere servicii excelente și să te asiste într-o experiență de shopping online cât mai plăcută pe site-ul bilby.ro .

Pentru a face cumpărăturile fără griji, iți oferim o perioada extinsă de 30 de zile în care poți returna produsele fără a menționa vreun motiv (vezi Condițiile de retur).

Pentru orice întrebare, ne puteți contacta oricând de Luni până Vineri, în intervalul 9-18 și să vorbiți cu unul din membrii echipei noastre la numarul de telefon 0747 928 478. Dacă ne trimiteți email, vom răspunde în maxim o zi lucrătoare.

Compania Tudomi House SRL este înregistrată în registrul comerțului cu numărul de ordine J40/12956/2017 , având Codul Unic de Înregistrare (CUI): 37986569.